Bestuurswisselingen

Nieuwe bestuursleden stellen zich voor!

In de ledenvergadering van 19 april heeft Niels Koole afscheid genomen van het bestuur. Hij maakte 4 jaar deel uit van het bestuur, als bestuurslid en het afgelopen jaar als voorzitter van onze vereniging. Hij verlaat de vereniging natuurlijk niet, want hij zal zich vanaf nu blijven inzetten in de triathloncommissie. 

Er zijn ook 2 nieuwe bestuursleden benoemd.

Hanneke de Danschutter en Martijn Hooseman maken nu deel uit van het bestuur.

Hieronder stellen zij zich voor:

300_hanneke.jpg

 

 

Mijn naam is Hanneke de Danschutter, ik ben 29 jaar en doe al zeker 20 jaar aan atletiek. Eerst bij Delta Sport in Zierikzee, toen bij studentenatletiekvereniging 't Haasje in Nijmegen en nu alweer zo'n 3 of 4 jaar bij Dynamica. Voorheen deed ik voornamelijk technische onderdelen (discuswerpen, kogelstoten), nu alleen hardlopen. Op de donderdagavonden ben ik op de baan te vinden. Ik heb er zin in om in het bestuur aan de slag te gaan!

 

 

 

Ik ben Martijn Hoosemans, 37 jaar en ik loop sinds een jaar of 5 hard. Eerst vooral om mijn conditie op peil te houden naast volleybal, maar inmiddels ben ik gestopt met volleyballen en loop ik veel meer. Sinds een jaar of twee ben ik lid van Dynamica en loop ik ook wedstrijden, van stratenloop tot marathon. Oftewel: gegrepen door het virus! Als bestuurslid hoop ik mijn steentje bij te dragen aan de vereniging

200_img-20170612-wa0001.jpg