Dynamica Sport

Nieuwsbrief Juni 2017

Hierbij ontvangt u als lid van Dynamica de nieuwsbrief van april 2017.

Geachte heer/mevrouw,

In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws van onze vereniging en de wedstrijd agenda van de komende maand.

Hieronder zijn enkele wedstrijden te vinden die de komende weken plaatsvinden.

Speciale aandacht voor het Stratenloopcircuit van 2017. Ook dit jaar zijn er op woensdagavond in de zomermaanden weer 5 keer leuke wedstrijden. Inschrijven kan voor het hele circuit, maak ook per wedstrijd. 

We blikken ook nog even terug, want er hebben de afgelopen weken een hoop wedstrijden plaatsgevonden, zoals de Griffioenloop, de ZLM don Stadsloop en de Schellachloop in Middelburg. Op onze FACEBOOK zijn van elke loop een groot aantal foto's terug te vinden die door verschillende fotografen zijn gemaakt. 

Deze wedstrijden hadden niet plaatskunnen vinden zonder de inzet van vrijwilligers. Bij deze willen we iedereen die een bijdrage heeft geleverd bij de organisatie van deze lopen of als vrijwilliger hartelijk bedanken. Danzij jullie kunnen deze wedstrijden worden georganiseerd en kunnen vele lopers genieten van deze wedstrijden!

Ook voor het stratenloopcircuit zijn we nog op zoek naar naar vrijwilligers als post, op het secretariaat en voor de opbouw van het parcours.

De data en tijden zijn als volgt:

·         5 juli:                Stratenloop Zoutelande, aanvang 19:30 uur

·         19 juli:              Stratenloop Westkapelle, aanvang 19:00 uur

·         2 augustus:        Boulevardloop, aanvang 19:30 uur.

Opbouwmedewerkers dienen ongeveer 2 uur vooraf aanwezig te zijn, secretariaatsmedewerkers 1 uur vooraf en mensen die als post staan ong. 30 minuten vooraf (tijden onder voorbehoud). Wie kan ons daarbij helpen? Meld je aan via jury@dynamica-sport.nl

Wij wensen u alvast een goeie en sportieve zomer toe!

Met vriendelijke groet, 

Redactie Dynamica

redactie@dynamica-sport.nl

Dynamica Sport - E-mail realisatie: tidi.nl