Update coronavirus

Belangrijk nieuws ivm nieuwe maatregelen

Dynamica volgt de landelijke richtlijnen vanuit de overheid en de Atletiekunie / NOC* NSF. Dit houdt in dat alle trainingen en wedstrijden worden afgelast tot 1 april a.s. Houdt de site in de gaten voor updates!

Advies NOC*NSF

Het NOC*NSF adviseert het volgende:

NOC*NSF adviseert haar leden om alle clubbijeenkomsten - waaronder sportwedstrijden – tot en met 31 maart af te gelasten.

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. In het kort komen die er op neer dat wat begin van de week het advies was voor Noord-Brabant, nu voor heel Nederland geldt en tot en met 31 maart.

Vandaar dat NOC*NSF opnieuw, en nu voor heel Nederland met klem adviseren alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 31 maart.

Ook sociale contacten sterk verminderen

Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

Dynamica

Dynamica volgt de landelijke richtlijnen. Met ingang van morgen, 13 maart 2020, worden alle trainingen en wedstrijden afgelast. Dit betekent dat de clubcross aanstaande zaterdag helaas niet door kan gaan. Hetzelfde geldt voor de Zwemloop 28 maart als ook voor de paasei wedstrijd van 13 april. Over de trainingen en wedstrijden na die datum volgt later een besluit, als daarover meer bekend is. 

Bij vragen kun je contact opnemen met het bestuur of je trainer.