ADSV Dynamica

Dynamica is met ruim 650 leden de grootste atletiekvereniging van Zeeland. Op de Atletiekbaan Vrijburg, tussen Middelburg en Vlissingen in, bieden wij trainingen en wedstrijden aan voor atleten van alle niveaus en specialisaties, voor iedereen vanaf 5 jaar! Je kunt bij ons looptraining doen als trimmer of voor een specifieke afstand trainen (bijvoorbeeld een 10-kilometerwedstrijd of marathon). In de zomer wordt getraind voor wegwedstrijden, in de winter voor crosswedstrijden. Ook kun je bij ons trainen voor baanwedstrijden.

Onze vereniging telt veel jongeren, de afdeling pupillen en junioren is erg groot. Onderling hebben de atleten veel plezier! Zo gaan we als het even kan samen naar wedstrijden en andere evenementen en ook buiten de sport om wordt er veel georganiseerd. Hiervoor zijn dagelijks heel veel vrijwilligers in de weer.

Kortom, Dynamica is een actieve en gezellige atletiek- en duursportvereniging, waar sport kan worden beoefend op elk niveau, voor iedere leeftijd, op alle dagen van de week!

Historie

Atletiek- en Duursportvereniging Dynamica is ontstaan door samenvoeging van de vier atletiekverenigingen op Walcheren, t.w.: Atletica Vlissingen, Dynamo’70 Middelburg, Sporting Walcheren Koudekerke en Marathon Vlissingen. De nieuwe vereniging is opgericht op 24 april 1997 en heeft als vestigingsplaats Vlissingen.

Naast het bedrijven van atletiek heeft onze vereniging een triatlonafdeling, Nordic Walking groepen en een krachtruimte is beschikbaar. In deze krachtruimte kan onder deskundige leiding met krachttoestellen getraind worden.

Doel

De Atletiek- en Duursportvereniging Dynamica is van en voor de leden.

De vereniging is erop gericht de leden zo goed en plezierig mogelijk aan sport te laten doen op elk niveau.

Waarom lid worden van Dynamica?

Maar liefst vier miljoen Nederlanders lopen. De loopsport is daarmee de snelst groeiende tak van atletiek in Nederland. Lopers hebben de grote voordelen van het hardlopen ontdekt; je conditie verbetert, je weerstand neemt toe, je valt er van af en je humeur verbetert.

Lopen bij Dynamica biedt vele voordelen:

  • Een prachtige atletiekbaan met prima verlichting
  • Deskundige en enthousiaste trainers
  • Eerste maand vrijblijvend meetrainen
  • Een ruime nieuwe clubaccommodatie met kleedkamers, douches en krachthonk
  • Een eigen kantine. Om tijdens de trainingen van de kinderen wat te drinken of om zelf na de eigen training nog even na te blijven
  • Lage contributie waarbij voor officiële wedstrijden binnen de regio het inschrijfgeld ook nog vaak helemaal vergoed wordt
  • Korting bij diverse loopspeciaalzaken
  • Mogelijkheid tot het aanvragen van een wedstrijdlicentie