Trainen Jeugd

Loop je graag, ben jij de snelste van je klas of kan je het verste gooien of wil je gewoon lekker sporten? Nou dan is Dynamica misschien wel iets voor jou!

Dynamica is een ontzettend leuke atletiekvereniging met een mooie atletiekbaan waar je kunt komen trainen. We trainen 2 keer per week en je mag 4 keer gratis meetrainen. Na deze 4 keer kun je vast wel beslissen of je lid wilt worden. Kom je eens meedoen en proberen? Op het trainingsoverzicht kun je zien wanneer de trainingen zijn. 

Je kunt ook meedoen aan wedstrijden!

Samen met kinderen van andere clubs uit Zeeland kun je dan meedoen aan atletiekwedstrijden op de baan of in de winter hardloopwedstrijden door het bos en over het strand. Er doen steeds veel kinderen aan mee en zo'n wedstrijd is een heel gezellige dag met elkaar. Spannend en leuk om de anderen aan te moedigen!

Naast de trainingen en de wedstrijden worden er nog allerlei activiteiten voor jullie georganiseerd.

De laatste training voor de zomervakantie organiseren we altijd een gezellige training, met als hoofdthema: Water. Je begrijpt wel dat we kledder zijn na afloop.
Ook in de winter doen we van alles. Elk jaar organiseren we rond 5 december een pietenfeest voor de pupillen.

Lijkt je dit allemaal wel cool of gaaf of gewoon echt iets voor jou, nou dan zien we je vast wel op één van de trainingen verschijnen. 

Wanneer mag mijn kind bij Dynamica komen trainen?

Kinderen mogen vanaf hun 5e verjaardag bij Dynamica mee komen trainen.

Om aan wedstrijden deel te mogen nemen, wordt er gekeken naar je geboortejaar.

Vanaf 1 november veranderen de leeftijdscategorieën ieder jaar en schuif je weer een categorie hoger.

De contributie en andere regels vind je onder 'lid worden'.

500_img_1743.jpg