Prestatieladder

Voor alle pupillen van Dynamica wordt op 22 en 29 maart 2021 de jaarlijkse prestatieladder georganiseerd, twee bijzondere wedstrijden op onze eigen baan!

Er is ook hulp van ouders nodig om de prestatieladder mogelijk te maken.

Maandag 22 en maandag 29 maart organiseren we weer twee bijzondere wedstrijden op de atletiekbaan. We noemen deze wedstrijden de prestatieladder. Dit doen we gewoon zoals altijd tijdens de training. Alle pupillen doen mee! Alle prestaties worden opgemeten op de technische nummers zoals verspringen, balwerpen, kogelstoten en ook op de loopnummers.

Vorig jaar hebben we de prestatieladder helaas niet kunnen organiseren vanwege coronavirus. We kunnen daardoor de resultaten ook niet vergelijken en niet de vooruitgang laten zien. Iedereen die op 22 en 29 maart 2021 mee doet krijgt wel een diploma waarop de resultaten van deze prestatieladder staan. We zullen deze resultaten bewaren voor de volgende Prestatieladder in oktober en kunnen dan precies vaststellen hoeveel iedereen beter is geworden.

Voor het meten en noteren van alle prestaties zijn we op zoek naar ouders, die ons willen helpen. U heeft hier geen kennis of bijzondere vaardigheden voor nodig, schrijven, harken, opletten èn enthousiasmeren is voldoende. Het leuke is dat u ingedeeld wordt bij de categorie van uw kind, zodat u alle acties van dichtbij kan meemaken. We hebben per categorie liefst 4 ouders nodig. Zonder uw hulp kunnen we dit niet organiseren! U kunt dit per email opgeven bij prestatieladderdynamica@gmail.com Hierbij graag aangeven op welke avond(en) u kunt komen helpen en bij welk(e) categorie/kind u ingedeeld wil worden.
Helaas mogen er conform de huidige Coronaregels deze keer alleen ouders aanwezig zijn als helper bij het jureren.

We beginnen om 17.30 uur met het uitdelen van de startnummers, het instrueren van de juryleden en de warming-up, zodat we om 18.00 uur met de wedstrijd kunnen beginnen. We hebben een druk programma dus: wees op tijd!

Rond 19:00 uur zijn we op beide dagen weer klaar.


Je krijgt op de eerste dag een startnummer. Zorg voor speldjes om je nummer vast te maken. Bewaar dat nummer goed, want op de tweede dag heb je dat nummer weer nodig.


We gaan ervan uit dat alle pupillen meedoen.
Je hoeft je dus niet op te geven!