Sun 6/01/19 - Nieuwjaars trimloop

Verslag

De Scheidsrechtersloop in Vlissingen, van COVS Walcheren, trok voor zover bekend slechts één scheidsrechter en wel Matthijs Jobse. Hij had zaterdag nog een wedstrijd gefloten, maar verscheen toch aan de start. Gelukkig liep hij met ruim 120 atleten, waarvan er aantal ook al in Sint Laurens en Goes hadden gelopen. Sammie de Vriendt was hen allemaal te snel af.

De Belg Sammie de Vriendt was de snelste op de acht kilometer, in een tijd van 28 minuten en 52 seconden. ,,Wanneer is de tombola?”, was het eerste wat hij liet horen. Adrie Faes pakte de tweede stek in 30.30, voor Ronald Geertse. Nederlands kartkampioen Ruben Boutens viel met 32.15 net buiten de prijzen. 

Erwin Harmes liep na het ongeluk met kokend water over zijn voeten weer zijn eerste wedstrijd. Bij de vrouwen boekte Monica Sanderse haar derde zege, na winst in Aagtekerke en op de Tankloop, in 30.35 goed voor de derde plaats overall.

Jason Boel was de snelste op de korte trimloop van 4.5 km in 19.31. Nel van de Steer had 23.45 nodig en was de snelste bij de vrouwen


Op zondag 6 januari is de 33e Nieuwjaarstrimloop; in samenwerking tussen de Scheidsrechtersvereniging Walcheren en Dynamica.

Waar: De Kanovijver (Van Woelderenlaan in Vlissingen)

Wanneer: Zondag 6 januari 2019

Hoe laat: 11:00 uur

Hoe ver: keuze tussen 7,5km of 4,5 km

Waar en hoe laat inschrijven: De Kanovijver; vanaf 10: 00 uur

Kosten:  4,- (inclusief loterij)

 

LOOPT U MET ONS MEE? 

Bijlagen