Sat 9/03/19 - Club Crosskampioenschap

Verslag

Afgelopen zaterdag waren er weer onze clubcross kampioenschappen in Dishoek. Nadat we allemaal verzameld hadden in het strandpaviljoen Kaapduin konden we gezamelijk naar de start wandelen waar we al voorzichtig de zon konden zien doorkomen. Na een korte warming up konden we van start gaan met de jongsten pupillen. Ook de junioren lieten van zich spreken en maakten er een mooie wedstrijd van, en tot slot de ouders nog in actie die ook hun sportieve kant konden tonen!

Na afloop was er weer een heerlijke pannenkoek voor alle deelnemers en de prijsuitreiking in het strandpaviljoen Kaapduin. Iedereen die meegeholpen heeft heel erg bedankt voor deze geslaagde clubcross.

Foto's van alle kampioenen op onze Facebook pagina


Loop mee! 9 maart 2019
Alle Jeugd Ouders Trainers

Wij willen het winterseizoen weer feestelijk afsluiten met onze jaarlijkse Club Crosskampioenschappen. Alle pupillen, junioren, ouders en trainers zijn van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen.


Programma

Uiterlijk 9.30 uur zijn alle deelnemers aanwezig in het restaurant van Kaapduin. Dan kunnen we na het gezamenlijk inlopen op tijd beginnen met de wedstrijd. (1e loop start 10.30 uur.) Rond 12.00 uur zijn de wedstrijden afgelopen en verzamelen we weer in het strandpaviljoen. Voor alle deelnemers is er dan een lekkere pannenkoek en worden de prijzen uitgereikt.

Locatie

Strandpaviljoen Kaapduin, Strand Dishoek / Duinovergang Kaapduinseweg Strand Koudekerke 50, 4371 XZ Dishoek.

Deelname

De clubcross is voor alle jeugdleden vanaf mini pupil t/m A junior, ouders en trainers. Mini en C pupillen lopen 1 ronde van 500 meter, A en B pupillen lopen 2 ronden en junioren, ouders en trainers 3 ronden.

Bijdrage

Deze activiteit wordt aangeboden door Dynamica en bij voorinschrijven zijn er geen kosten aan verbonden.

Hulp

Ouders en andere familieleden kunnen ook een bijdrage leveren door zich aan te melden als bijvoorbeeld parcourswacht.

Inschrijven

Inschrijven per e-mail tot en met 6 maart 2019 jac@dynamica-sport.nl

Ben je te laat? Geen paniek. Op zaterdag 9 maart kan je je bij de inschrijfbalie tussen 09.00 en 9.30 uur inschrijven. De kosten bedragen dan € 2,- per inschrijving.

Gegevens

Naam / namen:

Geboortedatum (alleen van kinderen):

Jongen / Meisje / Ouder / Trainer

E-mail adres / telefoonnummer:

Ik meld me aan als parcourswacht (tijdsbesteding 9.30-12.00 uur):

Bijlagen