Sat 18/05/19 - Krammerrun


WINDPARK KRAMMER IS GEREED

TIJD VOOR EEN FEESTJE

Doe daarom mee aan de

KRAMMERRUN of KIDSRUN

Zaterdag 18 mei 2019

Speciaal voor de opening van Windpark Krammer wordt in samenwerking met Dynamica een exclusieve KrammerRun georganiseerd! Tijdens deze run loopt u een unieke route door het windpark en kunt u van dichtbij de windturbines aanschouwen. Run like the wind!  Er wordt ook een speciale Kidsrun georganiseerd zodat de hele familie mee kan doen.

 

Afstanden en locatie
Bij de Krammerrun kan je kiezen voor 5,5 km of 10 km. De start hiervan is om 14.30 uur.

De Kidsrun is 1,3 km lang en start om 14.00 uur.

De Krammerruns gaan allebei door het windpark! . De kidsrun is  een rondje langs windturbine 1. Start en finish zijn bij op het festivalterrein tegenover Restaurant Grevelingen in Bruinisse.

 

Inschrijven
Meedoen met deze unieke run? Inschrijven kan via de site www.inschrijvenzeeland.nl.

Voor inschrijven kan tot en met donderdag 11 mei 24.00 uur.

 

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de Krammerruns is bij voorinschrijving € 4,00. Dit bedrag wordt via automatische incasso geïnd. Voor de Kidsrun is geen inschrijfgeld verschuldigd.

Na inschrijven voor de Krammerrun is € 6,00 (graag gepast betalen) en kan tussen 13.00 en 14.00 uur op het secretariaat in Restaurant Grevelingen. Daar kunnen ook de startnummers worden opgehaald.

Ook de deelnemers aan de Kidsrun moeten een startnummer ophalen.

 

Parkeren

Parkeren  kan in de directe omgeving van Restaurant Grevelingen en wordt begeleid door verkeersregelaars.

Douchen is helaas niet mogelijk.

 

Annulering

Let op annulering inschrijving.:

Mocht je onverhoopt na inschrijving niet deel kunnen nemen, dan kan je tot het sluiten van de inschrijving kosteloos annuleren. Dat doe je door een antwoord te sturen op de bevestigings e-mail die je na inschrijving ontvang. Geef daarin aan dat je inschrijving wens te annuleren. Na sluiting van de voorinschrijving is het gehele inschrijfgeld verschuldigd.

 

Meer informatie

Zie de afstanden en meer informatie over de Run op http://www.krammerfestival.nl/krammerrun/. Ook vindt u hier  meer informatie over het openingsfestival rondom de opening van Windpark Krammer.

 

Bijlagen