Sat 24/09/16 - Clubkampioenschappen


Clubkampioenschappen voor pupillen en junioren

 Datum: 24 september 2016

Locatie: Atletiekbaan Sportpark Vrijburg

Tijdstip: 10:30 - 13:00, 10:00 aanwezig!

Als afsluiting van het baanseizoen organiseren we de clubkampioenschappen voor pupillen en junioren op zaterdag 24 september 2016 op onze baan op sportpark Vrijburg.  

De wedstrijden beginnen om 10.30 uur en alles is rond 13.00 uur klaar. Zorg er dus voor dat je om 10.00 uur aanwezig bent.

We gaan weer per groep samen alle onderdelen langs. Je kan dus aan alle genoemde nummers meedoen en je kan deze keer ook per onderdeel clubkampioen worden.

Alle pupillen doen sprint, verspringen en vortexbalwerpen. Daarnaast kan ook een 600m (pupC) of een 1000m (Pup B en A) worden gelopen.

Alle junioren doen sprint, hoogspringen en kogelstoten en kunnen daarnaast ook een 1000 meter lopen

Als we tijd over hebben doen we als afsluiting nog een pendelestafette.


In verband met de indelingen zou het voor ons erg handig zijn dat we van te voren weten hoeveel kinderen er mee doen. Het is kort dag, dus moet je snel beslissen. Wij vragen jullie om zo snel mogelijk in te schrijven door een mailtje te sturen naar Martin Marinissen mm.marinissen@gmail.com

Uiterlijk  19 september inleveren, eerder mag natuurlijk ook.

 

Als je vader of moeder ook meekomen dan mogen zij ook helpen bij het jureren als ze daar zin in hebben. Hoe meer mensen er helpen hoe eerder we klaar kunnen zijn. Laat ook even weten of zij kunnen helpen.