Wed 5/07/17 - STRATENLOOPCIRCUIT 2017

                             DYNAMICA / DELTA SPORT / AV'56

 

                            ZOMER STRATENLOOPCIRCUIT 2017

 

 

 

05-07

28e Stratenloop Zoutelande

 19.30 uur

Zoutelande

Dynamica

12-07

6e cafe brasserie de Sportvisserloop Yerseke

 19.30 uur

Yerseke

AV'56

19-07

38e Stratenloop Westkapelle

 19.00 uur

Westkapelle

Dynamica

26-07

34e OVBH Stratenloop Haamstede

 19.30 uur

Haamstede

Delta Sport

02-08

80e Boulevardloop

 19.30 uur

Vlissingen

Dynamica

 

Algemeen 

Het Stratenloop circuit omvat vijf wedstrijden die op 5 achtereenvolgende woensdagavonden in juli en augustus plaats vinden.

Reglement 

Voor een klassering in het Stratenloopcircuit eindklassement dient men aan vier van de vijf wedstrijden te hebben deelgenomen. (Bij de jeugd drie van de vijf)

Alle deelnemers krijgen punten.

Deelnemers aan het circuit krijgen een vast startnummer wat ze elke wedstrijd mee moeten nemen en dragen. Dit geldt ook voor de jeugdlopen.

Winnaar van het eindklassement is degene die over vier van de vijf wedstrijden (bij de jeugd drie van de vijf) het meeste aantal punten behaalt.

De eerst aankomende deelnemer/ster krijgt per wedstrijd 500 punten, de 2e 499, de 3e 498, enz. Achteraf kunnen geen punten geclaimd worden.

Reacties op de uitslag binnen 5 dagen o.v.v. startnummer bij Sjaak Sinke

(aeromad@zeelandnet.nl)

ategorieën 

Heren 20, Heren 35, Heren 45, Heren 55, Heren 65, 

Dames 20, Dames 35, Dames 45Dames 55

Jeugd Jongens/Meisjes 7/8jr, 9/10jr, 11/12jr, 13/14jr.(15 min voor grote loop)

Voorinschrijven 

Voor het circuit kan alleen vooringeschreven worden door vóór dinsdag   4 juli  24.00 uur in te schrijven via www.inschrijvenzeeland.nl. Betaling van het inschrijfgeld zal geschieden door automatische incasso. Door in te schrijven geeft u hiervoor toestemming.
Wilt u niet deelnemen aan het complete Stratenloopcircuit maar wel aan één afzonderlijke wedstrijd, dan kunt u ook voor die wedstrijd voorinschrijven via www.inschrijvenzeeland.nl. Voor elke wedstrijd waaraan u mee wilt doen moet u dan een apart formulier invullen. Ook hier geldt toestemming voor automatische incasso. Als u aan bijvoorbeeld twee wedstrijden meedoet krijgt u steeds een nieuw startnummer.

Voorinschrijfdata zijn dan uiterlijk (steeds voor 24.00 uur):3 juli Zoutelande, 10 juli Yerseke, 17 juli Westkapelle, 24 juli Haamstede en 31 juli Vlissingen.

(zie verder ook de afzonderlijke wedstrijdgegevens).

Vul de inschrijfformulieren volledig in.

Voorinschrijf tarief 

Deelname aan de jeugdloop is GRATIS

Na inschrijven 

Na-inschrijven  kan tot een half uur voor de aanvang van de wedstrijd.

Na Zoutelande kan er uitsluitend per wedstrijd worden ingeschreven.

Na inschrijf tarief
(kan alleen ter plekke betaald worden)

 

 

Prijzengeld 

Door het wegvallen van de sponsor kan er per wedstrijd geen geldprijzen pakket meer worden verstrekt. Voor de eerste drie plaatsen zijn bloemen beschikbaar.

Voor het eindklassement is er wel een prijzenpakket beschikbaar. Hiervoor zijn door Koole Sport kadobonnen beschikbaar gesteld voor de eerste drie van het eindklassement in alle leeftijdsgroepen.

Uitslagen en klassement 

Uitslagen en klassement worden geplaatst op www.dynamica-sport.nl,      

 www.avdeltasport.nlwww.av56.nl en www.atletiekzeeland.nl

 Deelnemers info 

Deelnemers aan het gehele circuit krijgen een vast startnummer wat ze bij zich moeten houden,. Dat moeten zij het hele circuit dragen.

Een actueel overzicht van de deelnemers aan het gehele circuit is HIER terug te vinden.

Deelnemers aan de afzonderlijke lopen krijgen steeds een nieuw nummer.  De startnummers dienen duidelijk zichtbaar en ongevouwen op de borst gedragen te worden i.v.m. de registratie van het nummer bij de finish. Deelnemers dienen zelf voor vier spelden te zorgen om hun startnummer te bevestigen

Prijsuitreiking Eindklassement 

Na afloop van de Boulevardloop Vlissingen op 2 augustusi om circa 21.00 uur bij of in Hotel Arion te Vlissingen.

Voorwaarden 

Deelname aan het  Stratenloopcircuit is voor eigen risico en verantwoordelijkheid. De organisatie aanvaardt ten opzichte van de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook.
Het wedstrijdreglement van de Atletiekunie is tijdens het PZC Stratencircuit van toepassing. De organisatie zal uw gegevens niet aan derden verstrekken.

Nog vragen over het circuit? 

Anton Vael telefoon 0118-460476 / avael@zeelandnet.nl

Ook voor de jeugd

De jeugd kan meedoen aan het Jeugdstratenlopencircuit. Steeds  voor de aanvang van het Stratenloopcircuit is er een speciale wedstrijd voor de jeugd. Steeds ongeveer 15 minuten voor de grote loop.

Alle jeugd loopt samen maar er zijn klassementen voor jongens en meisjes in vier leeftijdsgroepen. Te weten 7/8 jaar, 9/10 jaar, 11/12 jaar/ 13/14 jaar.

Ook hier kan je per wedstrijd meedoen.Over alle wedstrijden samen wordt ook een klassement opgemaakt met aparte prijzen. Elke deelnemer krijgt een vast startnummer wat voor alle wedstrijden hetzelfde is. Het startnummer moet je zelf bij je houden en elke keer meenemen.

Voor de jeugd zijn er medailles voor de eerste drie in elke leeftijdscategorie zowel voor de losse wedstrijden als voor het eindklassement.

Deelname aan de Jeugdstratenlopen is gratis.

Opgeven kan op dezelfde wijze als voor de gewone Stratenlopen.

Zie hierboven bij Voorinschrijven.Let wel op dat je voor de jeugdlopen in schrijft. Startnummers bij alle vijf de wedstrijden gebruiken. Om in het Circuit klassement te worden opgenomen moet je aan 3 van de 5 wedstrijden meedoen.