Wed 23/12/15 - Serious Request Run

Verslag

Onze 'huisfotograaf' Arjan Schotanus heeft weer een mooie reportage gemaakt van de SRR2015.

Bekijk de foto's op http://jalbum.net/nl/browse/user/album/1684483

Bedankt Arjan!


300_srr.jpg

In 2015 vraagt 3FM Serious Request aandacht voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog. NPO 3FM geeft ze met Serious Request een stem. Met de slogan “Keep them going”  staat dit jaar het Glazen Huis in Heerlen en het Zeeuwse Glazen Huis in Domburg. Evenals de voorgaande drie edities wil Atletiek en Duursportvereniging Dynamica ook in 2015 een bijdrage leveren aan een zo hoog mogelijke opbrengst. Wij organiseren daarom op woensdagavond 23 december 2015 op sportpark Vrijburg (Vlissingen) voor de vierde keer de Dynamica Serious Request Run.

Het programma begint om 17.30 uur met een sponsorloop door de jeugdleden van ADSV Dynamica maar andere jongeren zijn ook welkom. Vanaf 19.00 uur starten de series 3.000 meter, waaraan door allerlei atleten (vrouwen, mannen, wel of geen lid van een atletiekvereniging of loopgroep) kan worden meegedaan. Voor alle deelnemers wordt de tijd bijgehouden!

Na de series 3.000 meter vindt in het clubhuis van Dynamica om ca. 21.30 uur een verloting plaats en ongeveer om 22.00 uur de enige echte Zeeland Atletiek Quiz. De atletiekbaan en het clubhuis zijn feestelijk verlicht en ingericht en voor de inwendige mens is er o.m. glühwein, erwtensoep en andere winterse versnaperingen. We verwachten dat we rond 23.00 uur de opbrengst van de avond bekend kunnen maken.

De deelname aan de series 3000 meter kost 10 euro per persoon. Deelnemers krijgen als tegenprestatie een glaasje glühwein en een kopje erwtensoep. Deelname aan de quiz is gratis.

De opbrengsten van de sponsorloop door de jeugdleden, het inschrijfgeld van de deelnemers aan de series 3.000 meter en de inkomsten uit de verloting worden geschonken aan de actie 3FM Serious Request 2015! Evenals vorig jaar werken we dit jaar samen met het Glazen Huis in Domburg. De opbrengst van onze actie wordt op 24 december 2015 daar aangeboden.

Zin om mee te doen?

Jeugdleden kunnen zich opgeven via joost.pluijlaar@zeelandnet.nl. In 2014 haalden we met de jeugdloop totaal € 1.395,-- op. Laten we dit jaar proberen nog meer geld bij elkaar te lopen! Op het formulier in de bijlage staat precies wat je daarvoor moet doen

Deelnemers voor de series 3.000 meter kunnen zich tot en met 22 december 2015 opgeven op aeromad@zeelandnet.nl. Graag de volgende gegevens doorgeven: naam, geslacht en de verwachte tijd van je 3.000 meter. De series worden namelijk zo veel mogelijk op sterkte ingedeeld.

Na-inschrijven is op de avond zelf ook nog mogelijk maar zij lopen automatisch in een van de latere series.

Individuele deelnemers en/of teams van 2 of meer personen aan de quiz kunnen zich vooraf tot en met 22 december opgeven via robcarol@zeelandnet.nl en op de avond zelf in het clubhuis.

 

Voor meer informatie over de Dynamica Serious Request Run zie www.dynamica-sport.nl of bel met Robert Carol 0118-614417.

 

Bijlagen