Mon 4/04/16 - Prestatieladder pupillen (4 en 11 april)

Maandag 4 en 11 april organiseren we weer twee bijzondere wedstrijden op de atletiekbaan. We noemen deze wedstrijden de prestatieladder. Dit doen we gewoon zoals altijd tijdens de training.  Alle pupillen doen mee! Alle prestaties worden opgemeten op de technische nummers zoals verspringen, balwerpen, kogelstoten en ook op de loopnummers.

In september 2015 hebben we ook een prestatieladder georganiseerd. De resultaten van toen hebben we bewaard. We kunnen dus precies vaststellen hoeveel iedereen beter is geworden.

Voor degene die in zijn/haar categorie het meest vooruit is gegaan, hebben we mooie prijzen. Deze zullen later na afloop van een training uitgereikt worden in de kantine! Daarnaast krijgt iedereen een diploma met alle prestaties erop.

 

Voor het meten en noteren van alle prestaties zijn we op zoek naar ouders, die ons willen helpen. U heeft hier geen kennis of bijzondere vaardigheden voor nodig, schrijven, harken, opletten èn enthousiasmeren is voldoende. Als u wilt dan delen we u in bij de leeftijdsgroep van uw kind. We hebben minimaal 15 ouders nodig. Zonder uw hulp kunnen we dit niet organiseren! U kunt dit telefonisch of per email opgeven bij leonkaagman@gmail.comHierbij graag aangeven op welke avond(en) u kunt komen helpen.

 

We beginnen om 17.30 uur met het uitdelen van de startnummers, het instrueren van de juryleden en de warming-up, zodat we om 18.00 uur met de wedstrijd kunnen beginnen. We hebben een druk programma dus: wees op tijd!

 

Rond 19:00 uur zijn we op beide dagen weer klaar.

Klik hier voor de chronoloog

Je krijgt op de eerste dag een startnummer. Zorg voor speldjes om je nummer vast te maken. Bewaar dat nummer goed, want op de tweede dag heb je dat nummer weer nodig. 

We gaan ervan uit dat alle pupillen meedoen. Je hoeft je dus niet op te geven!

Bijlagen