Sat 25/06/16 - PZC Familieloop

Verslag

Patrick de Vos heeft zaterdag de wedstrijd over tien kilometer bij de PZC Familieloop gewonnen in een tijd van 36.52 minuten. Remy Vasseur en Tim van den Broeke werden tweede en derde.

Bij de vrouwen ging de winst, net als vorig jaar, naar Yvonne Moerland. Zij noteerde een tijd van 41.24 minuten. Tweede werd Annet van de Linde, derde Lisa Jobse.

5 kilometer
Sergio Harinck en Monique Verschuure toonden zich zaterdag de sterkste bij de wedstrijd over vijf kilometer van de PZC Familieloop.
 
Harinck won bij de mannen in een tijd van 17.42 minuten. Wilco Boogaard werd tweede (18.04). Jasper Commandeur werd derde met een tijd van 19.13 minuten.
Bij de vrouwen was Monique Verschuure een klasse apart. De atlete uit Yerseke zegevierde in een tijd van 19.17 minuten. De tweede stek ging naar Marleen Siebons uit Vlissingen, in 22.00. Kim Dijke werd derde (23.17).
 
1,8 kilometer
 
Raphael Zerbib heeft de wedstrijd over 1,8 kilometer gewonnen in een tijd van 7.14 minuten. Tweede en derde op deze afstand waren Tycho Sturm en Bowen Geense. 

PZC Familieloop 25 juni 2016

start bij CineCity aan de Spuikomweg in Vlissingen

Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor de PZC Familieloop! Dit unieke evenement wordt jaarlijks georganiseerd door de PZC in samenwerking met Dynamica . Wilt u meelopen met de Familieloop?

Inschrijven kan via:  https://pzc-1.paydro.com/pzc-familieloop

Route bekijken via:  http://www.pzc.nl/sport/familieloop-2016/routekaart

Voor dit evenement kunt u zichzelf met uw familie inschrijven om samen één van de drie afstanden te rennen. Dit jaar hebben we speciaal voor de kleinere kinderen een korte afstand geïntroduceerd (1,8 kilometer). Maar ook als uw familie op zoek is naar wat meer uitdaging is dit goed mogelijk!

Naast de 10 kilometer is er dit jaar namelijk ook een parcours van 5 kilometer!

Programma:

  • 09:30 uur Startschot 1,8 km
  • 10:15 uur Startschot 5 km
  • 10:15 uur Startschot 10 km

Inschrijven is mogelijk tot 15 juni.
Inclusief startnummer met elektronische chip (wordt thuisgestuurd)

Nieuw! Dit jaar mogelijk om een bioscoopkaartje voor de film "Race" of een kinderfilm in CineCity bij te bestellen vanaf 5 euro!

Kijk ook op pzc.nl/club

Bijlagen